Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag en nacht verzorgd uit wil zien, weinig tijd of moeite heeft om zichzelf op te maken. Ook als U allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up de oplossing. Nooit meer bijwerken met een potlood.

Permanente make-up blijft perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen. Dankzij uw permanente make-up blijft u er onder alle omstandigheden goed uitzien. Permanente make-up blijft mooi gedurende 2 tot 5 jaar en vaak zelfs langer. Permanente make-up is uw eigen manier om mooi te zijn en biedt u de mogelijkheid om uw  eigen unieke beeld te creëeren.

 Wat is het verschil tussen permanente make-up en tatoeage en hoe wordt permanente make-up aangebracht?

De verschillen tussen permanente make-up en tatoeage beginnen met de apparatuur. Door de apparatuur voor permanente make-up ontstaat een ondiepe cosmetische tatoeage waarbij de kleurstoffen niet dieper dan 1 mm in de huid worden ingebracht. Het in tatoeage apparatuur gebruikte metalen schijfje dringt dieper door in de huid (tot 2 mm).

Daarnaast zijn er ook verschillen in de gebruikte kleurstoffen (pigmenten). Voor permanente make-up van ogen, lippen en wenkbrauwen worden uitsluitend natuurlijke pigmenten gebruikt, die uiteindelijk worden opgenomen in de huid. Tatoeage pigment bevat ook synthetische additieven , waardoor deze pigmenten langer kleurvast blijven. Wij gebruiken pigment van het merk Ecuri, Li Aqua, NPM. Deze pigmenten zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw.

Indien gewenst is het ook mogelijk om uw permanente make-up te laten verwijderen. Neemt u voor meer informatie contact met met mij op.

Indien u vragen heeft kunt u mij van 9.00 tot 18.00 telefonisch bereiken op het nummer 06 26399951. Ik beantwoord graag al uw vragen. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wilt u enkele voorbeelden zien kijkt u dan in de gallerij, onze prijslijst vindt u op de voorpagina.

Met vriendelijke groet,

Svetlana Valentijn